• +358 40 4133 652
 • progames@progames.fi

  PAINTBALL PELIPUISTO

  Tervetuloa!

  Tervetuloa koko perheen action paintball pelipuistoon! Tarjoamme paintballin parissa Ikimuistoiset virkistyspäivät yritys , koulu, ja seura ryhmille tai ihan yksittäisille pelaajille. Kaikki ovat tervetulleita. Voimme vastaanottaa jopa 100 henkilön ryhmiä.

  Pelipuisto & Kentät

  Suomen parhaassa ja monipuolisimmassa paintballpuistossa, Kirkkonummella, löydät 5 eri pelikenttää jotka nimenomaan ovat suunniteltu paintballia varten.. Helsingistä vain 20 min ajomatkan päässä. Puistossamme löydät myös pienen myymälän jossa myymme paintball varusteita.
  Tutustu pelikenttiimme tästä!

  Virkistyspäivät

  Olemme järjestäneet virkistyspäiviä vuodesta 2006 lähtien ja takaamme teille ikimuistoiset paintball-pelit, Suomen suosituimassa paintball pelipuistossa . Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat siitä että pelit sujuvat turvallisesti ja kaikki pääsevät pelin tunnelmaan mukaan iästä ja sukupuoleen katsomatta.

  Kenelle?

  Paintballpelit sopivat kaikenikäisille miehille ja naisille. Pelikentältä löytyy paikka jokaiselle! Yrityksen tyky-päiväksi, paintball sopii mainiosti. Vaikka monella edelleen on kuva paintballista tai värikuula sodasta polttari huvitteluna jossa sankari jahdataan jänispuvussa, se on tänä päivänä muuttunut, sillä suurin osa asiakkaistamme ovat yritys, koulu ja urheiluseura ryhmiä. Monet yrityksistä ovat ymmärtäneet, että paintball on hauskaa toimintaa ja mitä mainioin liikuntamuoto, joka edistää yhteistyötä ja luo yritysyhteisölle vahvemman yhteenkuuluvuuden. Paintball pelissä vain paras yhdessä toimiva joukkue voittaa. Joten jätä yrityksesi virkistyspäivä suunittelu meille niin me teemme siitä ikimuistoisen paintballin parissa.

  Jälkipelit

  Puistossa teillä on myös pelien ohella käytössänne katettu terassi kaasugrillillä. Viihtyisä kota, keittiöllä sekä sauna . Saunassa yksi suihu ja kaksi ulkosuihkua. ( Huom! Sauna varattava erikseen. 100 euroa / ryhmä ) Omat pyyhkeet mukaan.

  Lisäaktiviteetit

  Jos jostain syystä Paintball pelit ei riitä niin puistossa löytyy myös hullun hauskat Sumopuvut ja Iso pöytäjalkapallo peli .Lisäaktiviteet varattava varauksen yhteydessä erikseen. Katso hinnasto yläpuolella.

  Sumopaini
  tatamilla on hauska lisäohjelmanumero jossa väänetään pareittain painia isoissa sumopuvuissa.

  Pöytäjalkapallo
  peli on taatusti hauska ja haastava jalkapallopeli jossa pelaajat liikkuvat kentällä vain sivusuunnassa. Pöytäjalkapallopeliin mahtuu kerralla 10 henkilöä pelaamaan.