• +358 40 4133 652
 • progames@progames.fi

  Junnu Paintball

  NYT OMA PAINTBALL 8-12 VUOTIAILLE JUNNUILLE!

  Nyt voi myös 8 -12 vuotiaat pelata paintballia! Pelipuistossamme junnuille on käytössä omat turvalliset, junioreille kehitetyt, splatmaster merkkaimet.

  MITÄ ON JUNNUPAINTBALL?

  Junnu paintballissa käytetään pumppu toimisia merkkaimia, jotka ladataan joka laukauksen jälkeen pumppaus liikkeellä. Merkkaimeen mahtuu 16 värikuulaa kerrallaan. Merkkain on jousikuormitteinen, eli ammuttava pallo lentää merkkaimesta jousen voimalla.
  Junnu paintballissa käytetään pienempää 50 kaliberin väripalloa, kun taas aikuisten Paintballissa käytetään 68 kaliberin palloa.
  Nyt myös uutuutena GoG enmey merkkaimet jotka toimivat kuten aikuisten merkkaimet paitsi pallon lähtönopeus on pienempi ja näin täysin turvalliset junnu käyttöön.
  Osuma junnu paintballissa ei satu ja on täysin turvallinen.

  VARUSTEET JA PELIN KULKU

  Jokaiselle pelaajalle kuuluu täydellinen suojavarustus; rintapanssari, maastokuvioinen suojahaalari, suojamaski, hanskat ja päähine. Alle on hyvä varata joustavaa urheiluvaatetta, missä on helppo liikkua.
  Tapahtuma on ohjattu ulkoilmatapahtuma, jossa meidän puiston ammattitaitoiset ohjaajat ottavat ryhmän heti alusta hellään huovaansa.
  Aluksi käydään läpi säännöt ja pelin kulku, sitten harjoitellaan ammuntaa ja sen jälkeen aloitetaan pelit. Ohjaaja auttaa ja opastaa.
  Pelitapahtuma kestää 1,5 tuntia. Pelit pelataan kaikilla puiston pelikentillä. Tutustu lisää pelikenttiin PELIKENTTÄ sivullamme

  HINNASTO

  Junnu paintball: 25€/henkilö 
  Peliajan kesto 1,5 tuntia
  Hinta sisältää seuraavat varusteet: Paintball-merkkaimen, maskin, pähineen, hanskat, camo-haalarin, värikuulat.

  Herkkuhetki: +10€/henkilö
  kesto 0,5 tuntia
  Sisältää: Hodarin, pocornia ja trippi mehun

  EXTRA:
  Savukranaatit: 6€/kpl 
  Savuaa minuutin verran. monta eri värivaihtoehtoa.

  LISÄAKTIVITEETIT:
  Junnu Sumopaini: +60€ 
  Hauska lisäaktiviteetti jossa väännetään suomopainia isoissa sumopainipuviussa. (lasten koot)

  Iso pöytäjalkapallo kenttä: 120€ 
  peliin mahtuu kerralla 10 henk pelaamaan.
  Hauska jalkapallo peli jossa pelaajaa pystyy liikkumaan vain sivusuuntaan.

  HERKKUHETKI!

  Suunnitteletko junnupelien järjestämistä? Esim. Synttäreihin voit helposti lisätä nuorille edullisen herkkuhetken, jossa tarjolla vaikka hodareita, virvokkeita ja popcorneja.
  Puistoon saa myös tuoda omat eväät.

  Tapahtuman varaaminen

  Tapahtumat ovat kesäisin todella suosittuja, joten olethan ajoissa varauksen kanssa. Soita tai lähetä sähköpostia ja varaa junnuille ikimuistoinen pelitapahtuma. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.
  progames@progames.fi / 040 4133 652