• +358 40 4133 652
 • progames@progames.fi

  PELIKENTÄT

  Suomen värikkäimmät pelit vuodesta 2006

  Pelikentät

  KENTTÄ 1: KILPARATA

  Kilparata on se urheilumaisempi ja vauhdikkaampi puoli paintballista.Tällä pelikentällä pelataan vuosittain puistossamme paintball liiton SM- liiga osakilpailu sarjat. Pelikentän alustana on tekonurmi. Pelikenttä koostuu 44 kpl erimuotoisista ilmatäytteisistä suojista jolla saadaan aikaseksi hauskat ja vauhdikkaat pelit. Kilparadan vieressä katettu huoltoalue, pöydillä ja ilmatäyttö pisteellä.

  KENTTÄ 2: KAUPUNKI KENTTÄ

  Kaupunki kenttä on jännittävä nopeatempoinen rata . Kaupunkikenttä on rakennettu tasaisella nurmi alustalle. Kaupunkikentällä löytyy "mökki"suojia , autonrenkaita , tynnyreitä.Kentän savukoneella saadaan taistelutunnelmaa. Eli tähtäin kuntoon ja räiskimään. Kaupunkiradan vieressä on katettu terassi pöydillä ja ilmatäyttöpisteellä. Tämä rata on myös valaistettu joten iltapelit onnisttuu mainiosti iltojen hämärtäessä.

  KENTTÄ 3: METSÄKENTTÄ 1

  Tämä metsäkenttä on todella jännittävä ja iso pelikenttä rakennetuilla bunkkereilla, suojilla ja torneilla. Tällä metsäradalla onniustuu pelit myös isommille ryhmille.

  KENTTÄ 4: METSÄKENTTÄ 2

  Tämä metsäkenttä on luonnonmukainen pelikenttä. Kenttä on todella hyvällä kalliopohjalla, täynnä kumpuja ja rotkoja. Tällä metsäentällä pelataan vuosittain myös metsäliiga osakilpailut.Kentällä pääsee todella yllättämään vastustajan. Ja ei kun vastustajan lipun perään. Voitto saavutetaan kun vastustajan lippu on tuotu takaisin omalle pesälle.

  Huom! Kaikki puistomme pelikentät on rajattu suojaverkolla turvallisuuden takia.


  SAUNA


  VUOKRAAMO